Shopping

Så nu kommer äntligen ett inlägg om shopping, lösningen för alla problem host*. Självfallet så löser det inga problem men ibland så gör det en på så bra humör, när man är nöjd med sina inköp och känner att man gjorde ett riktigt bra jobb, tills man kollar hur mycket man spenderade... Jag tycker inte att jag shoppar så mycket, men kan ju se att pengarna som mina kära föräldrar skickar över tar på något magiskt vis slut efter varje månad. Men det är ju inte så att jag springer varje dag till mallen och shoppar galet, men det händer inte så ofta att jag kommer hem tomhänt, brukar alltid få med mig något litet. Som igår så köpte jag ett par shorts, nån annan gång var det ett par solglasögon, en tröja, ett par jeans etc. Men har fortfarande inte köpt allt som jag vill ha än, har några inköp innan jag är klar, har till exempel inte köpt yogapants från PINK, anledningen är att de är dyra jämfört med vad de kostar i andra butiker. Men ska i alla fall ha ett par PINK yoga pants inköpta innan jag åker hem. sen vill ja köpa NIKE AIR och andra sneekers som är så mycket billigare här, och måste också införskaffa mig ett till par converse för de kostar ca 40 Dollar här!!!
De butiker jag handlar mest i är American Eagle, de har bra kläder och deras storlekar är normala storlekar, jag kan ha size 0 i jeans trots att jag ser ut som ett fläskberg just nu, jämfört med Hollister eller Abercrombie där du måste ha anorexia för att få på det 0 jeans. BTW Abercrombie gick i konkurs i våran mall för att ingen ville köpa kläder där för att de inte gillar han som är ägare av hela kedjan. Vet inte hur mycket ni vet om historien, men han vill inte att tjocka människor ska bära hans kläder det är därför storlekarna är så små. Människor blev så arga på det så det gick till affärerna, köpte T-shirts med trycket på och gav till uteliggare. Lite trist tycker jag, fast ändå inte för den största anledningen varför jag köpte kläder där var för att jag ville ha påsarna med snygga killar på #typicalwhitegirl. En annan anledningen varför jag gillar American Eagle är för att de photoshopar inte sina modeler för dem är det mer true beauty de vill visa. Och så har de riktigt fina kläder också. Old Navy är en annan favorit, härstammar från San Francisco, billiga kläder, bra sortiment har allt, till gammal som ung. Forever 21, är typ kär i den butiken, de har så sjukt mycket fint, dock har jag inte jätte mycket kläder därifrån. Är rädd att börja för vet inte om jag kan sluta då.
Älskar även Target, OMG de har allt där, spenderar minst 80dollar när jag är där, mest på smink, andra hygien produket och whitening strips. Men de har också bra kläder där, dock köper jag mest baskläder där som leggings och tanktops. Men de har massa annat också köpte till exempel mina bikinisar till hawaii där.
Sist men inte minst så måste jag ju älska Victoria's secret #typicalwhitegirl igen... Ibörjan förstod jag inte varför alla älskar det så mycket, dock så tycker jag fortfarande att folk är lite väl hysteriska när det kommer till VS, speciellt i stora städer som London och NYC. Men de har hur sköna PJ's som helst, bra mjukiskläder från PINK. Men det som inte många vet om är deras online kläder, där det har allt från blusar till klänningar till skor i alla former. själv trodde jag bara att de hade underkläder. Köpte även mina första underkläder och min första BH där ifrån förra veckan. Och det var då jag förstod varför människor älskar VS för det var den skönaste BH jag någonsin har haft, de har andra fördelar också, exempel så ger de en fin klyfta. Dock om man köper från victoria delden så får man betala en del, min kostade 48 dollar!!! för en BH!!! Men om man köper från PINK så kan man få två för runt 42, men jag kan säga att det var värt de 48dollarna!
48dollars BH:n
Underkläderna från PINK är hur sköna som helst och de har ett bra pris, 5 för 25USD vilket motsvarar ca 160kr, vet dock inte hur bra kvalitén är.
Taggar: USA, mode, shopping, tankar, utbytesstudent;

Kommentera inlägget här :