Face the truth

Så ibland måste man titta tillbaka på tiden och förstå hur man har betätt sig och undra varför man gjorde så och hur kunde påverka så mycket, vad som egentligen gick snett. Det gjorde jag igår, för jag var lite nere för jag och Jenni, tysken, hade inte pratat mycket med varandra och det började bli ett större gap mellan henne och mig, sen var det andra saker som påverkade det också. Även fast än att det har varit en kort vecka så har det också varit en kaos vecka, de som var inblandade var jag å två till, jag var inte mig själv och betedde mig på ett sätt som gjorde att de undrade om jag var okej. Ni behöver inte veta mer om det, det är en lång historia om ord som gjorde mig riktigt arg, tur att jag inte är hög feminist för i sånna fall så skulle nog den ena personen inte vara levande just nu. Men allt är löst och jag tänker inte gå in på detalj vad som hände, det enda ni behöver veta är att något hände men att allt är löst nu. 

I alla fall tillbaka till Jenni, jag la upp eb bild på Instagram för att jag kände att något var fel mellan oss, för vi var bästa kompisar men av någon anledning så slutade vi prata med varandra helt och hållet. Sen pratade vi ut om det, och allt var bra. Men jag kände att jag ville göra något för henne för att visa att jag verkligen uppskattar henne och att jag är så glad att ha henne i mitt liv. 
Så idag så gick jag ut på en spring runda, kändes som att våren är på väg tillbaka idag. I alla fall, så jag sprang till starbucks vilket är ca 2miles från vårat hus, köpte varsin starbucks till oss, sen begav jag mig till the pie company som kan ha världens bästa paj, köpte varsin paj och fick en till på köpet. Sen begav jag mig till Jenni. Hon blev så glad för min lilla överraskning, sen stod vi och bara kramade om varandra och båda av oss fällde några tårar. 
Ibland måste man visa de personerna man bryr sig om och älskar hur mycket de betyder för en, det behöver inte vars stora grejer, små saker med tanke och kärlek bakom gör nog var enda människa på denna gjord glad! Kommentera inlägget här :