School's out

Så igår var sista dagen i skolan, sista dagen i High School. Sa hej då till lärare och de som jag inte kommer ha chansen att se igen... Efter skolan jag jag å två andra Down Town till collage campuset, hängde där, hade bubble Tea, mexican food och bara hade det allmänt bra. Sen gick jag till Jennifer's house hängde där, Isaiah var där, vi började kolla en film sen gick vi ut spelade Football 🏉 sen var det dags att åka till the movies. Jag Jennifer Leah och typ halva skolan var där för att se den. Filmen var så bra, nästan lika bra som boken, men rekommenderar att man läser boken först. Bölade så mycket!! 
 
Nu har jag bara en vecka kvar in the states, på onsdag åker jag till DC å på fredag åker jag hem, lördag landar jag. Allt är helt galet, kommer fortfarande ihåg min första dag här, och kan inte fatta hur fort tiden går!! 10 månader!! 10 månader sen jag åkte hemifrån å nu har jag bara ett få tal dagar kvar som är planerade i detalj för att få så mycket som möjligt gjort och hinna säga hej då till så många som möjligt!


Kommentarer :

#1: Petronella

Hej! Jag bar undrar varför du valde Explorius? Hur det varit med dem osv? Skulle vara tacksam om du svarade på kik: petronellajj

Svar: Hej jag vet att det här är typ mer än ett år efter att du skickade den här kommentaren så du kommer säkert inte ens ihåg att du skickade den hehe. ber om ursäkt att jag inte har svarat, men efter mitt sista inlägg på bloggen så har jag inte vart inne något mer. Det har vart så mycket annat och att om jag hade gått in så hade jag bara fått "hemlängtan" till USA igen, så har skippat det fram till nu.
tror inte att det kanske är så aktuellt nu att få svar på din fråga men jag tänkte a<tt jag skickar ett svar i alla fall ;)

Jag valde Explorius av anledningen att de är så personliga och verkar som att de bryr sig mer om utbytesstudenternas välbefinnande än att tjäna pengar på dem. Jag hade intervju med EF också men där fick jag känslan av att de brydde sig i första hand om att bara tjäna pengar och att det inte riktigt bryr sig om studenterna, i alla fall inte dem som sitter i EF:s kontor.

Som sagt det är nog inte så aktuellt just nu men om du funderar på att åka så rekomenderar jag dem, och om det inte är High School så har de till Universitet i USA också :)
Johanna Palmgren

skriven

Kommentera inlägget här :