Det var en gång en norsk, en svensk, en dansk och en thailändare

Igår vid 4 tiden plockade min coordinator upp mig och släppte av mig vid nån killes hus där hennes utbytesstudent var med några av hennes kompisar. Vi var där kollade på film sen skulle vi gå och se Frozen men den var utsåld, så vi åkte tillbaka och kollade på en annan film. Som rubriken säger så var det en dansk Annika, min coordinators ena bytis, June är norskan och Pim är thailändaren. Det är ganska intressant för jag visste inte att vi Skandinavier var så lika som vi är, det är många traditioner som är det samma. Till exempel att stoppa en mandel i julegröten och den som får mandeln får en present, och att vi ger tomten gröt istället för kakor som de ger här i USA. 
Pim var inte så aktiv i konversationen så hon hittade ett gigantisk mjukisdjur av en fisk som hon blev kär i och gifte sig med. Och på något mystiskt vis så blev Sean's hund (killen vi var hos) hennes stepbrother. Var en mysig kväll med härligt sällskap.
Sen kom Colleen aka the coordinator och hämtade oss, jag sov över hos dom och jag och Annika var uppe ganska länge och bara pratade om allting, riktigt mys. Sen behövde jag åka ganska tidigt för Iris hade lite ärenden att göra som jag följde med på. Sen har vi bara tagit det lugnt, och kollat på konstiga program på animalplanet. Iris gick upp och la sig för en stund sen med hundarna, just det glömde och säga att vi har en till hund nu, en greyhound - så sööt.
Tror att hon redan känner sig som hemma
Oscar and Eve, döpta efter fashiondesigners 
Ganska mysigt me två stora hundar i soffan <3
 
Just nu sitter jag och kollar på "we were soldiers", har en uppgift i engelskan om Vietnamkriget så ville få lite inspiration. Vi ska låtsas som att vi är en soldat eller någon person som hade något med kriget att göra, och så ska vi skriva dagbok med händelser från kriget. Har redan några idéer så det kommer gå prima ballerina. Passade även på att äta lite svenskt godis när jag inte behövde dela med någon haha. Flizzy mitt favvogodis, så om någon vill skicka presenter till mig så det enda jag vill ha är Fizzypop, det är det enda jag önskar till min 18-årsdag. Ha, skoja bara, ingen behöver skicka något, blir tjock i alla fall ;)
Imorgon bitti vid nio tiden så ska jag iväg på Zumba med Iris, det ska bli kul. Btw det är jättekallt här -5  Fahrenheit, vet inte vad det är i Celcius men det är kallt, 32 är 0 i Celcius. Det snöar mycket också, typ snöstorm. Har hört från andra som skulle flyga idag att de har fått vänta jättelänge för att det är för snöigt för att flyga. Men men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, och jag har redan ätit mitt godis så nu har jag bara djungelvrål kvar men det är ingen annan som gillar dom så det är ingen brådska med att äta det.Kommentarer :

#1: Jan-Eric Sundin

2006 var jag i parken i Washington och såg alla monumenten. Vid Vietnammonumentet stog en kille och grät, han berättade att han hade ingraverat sin brors namn och pekade ut var. Han var så glad över att fått reda på att brodern hittats, även i en massgrav.
Hela parken är enormt mäktig att vandra igenom.

skriven

Kommentera inlägget här :