Hawaii, short random clips

Yesterday was fun, today not too much

Igår var en riktigt bra dag, enda tills det var dags att sova.
Vi hade gymnastikträningen i en riktig hall där en gymnastik club tränar. Det var så kul, de hade en trampolin där jag för mesta delen hängde vid. 
Sen så fick jag skjuts av Leah's mom och de kände för att ha middag på vägen hem, så jag hade sushi. Gott tyckte jag, men jag viste inte vad som väntade mig...
Senare på kvällen så åkte jag, hmom å hennes pojkvän till en club/krog där ett band spelade, Iris kände en av gubbarna som spelade. När vi var där så började jag känna att min mage kändes konstig. Hemma igen var er bara att go right to bed, skulle upp tidigt för musikal träning. Men jag hann inte ens somna innan jag hoppade upp sprang till toan och spydde. Sen väntade en helvetes natt där jag behövde spy varenda timme... 
Så allt jag skulle göra idag... Not any more... 
Nu ligger jag raklång i soffan och hoppas på att jag mår bättre snart! Nu kan jag i alla fall dricka vatten utan att spy och ska försöka äta en banan också. 
Hoppas allt är bra med er xo
Den här bilden gör mig på lite bättre humör i alla fall!

Back to reality

Så nu var första dagen av skolan avklarad efter en vecka i Hawaii och sen några dagar midwinter break. Man saknar ju värmen och alla vänner där och om jag kunde så skulle jag stanna. Men som en kompis sa till mig idag, om vi inte bodde i Michigan så skulle vi inte uppskatta allt som finns runt om oss och alla underbara platser vi ser. Och det är något jag kan relatera till så mycket, det här året har gett mig så mycket styrka och jag ser livet på ett helt nytt sätt och jag uppskattar så mycket ner saker, saker som jag inte ens tänkte på innan. Om det inte hade varit för utbytesåret så hade jag inte uppskattat alla människor som jag träffade i California och Hawaii. För det skulle inte vara lika speciellt som det är för mig nu, det skulle inte vara samma sak. Jag kan babbla på om det är i oändligheten, men en kort sammanfattning är att alla upp och ner gångar har gjort att jag uppskattar mitt liv, omvärlden och allting så mycket mer. 

Det värsta med att missa några dagar av skolan är att det är så mycket man måste catch up. Min ena lediga dag satt jag och skrev två articles och en presentation om Sverige på spanska. Idag behövde jag göra engelska och drawing, hade några läxor som jag inte hade gjort än. Här är en av dem, skissade ganska fort så är inte det bästa men är inte den bästa artisten heller. 
  
Juste kom på att jag inte har laddat upp bilder än, ska försöka hinna med det imorgon. Har ingen träning imorgon så har ganska mycket tid så borde inte vara något problem! :)