Dålig uppdatering men nu är jag i alla fall i Chicago

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men har helt enkelt inte haft lust, tid eller ork. Det har varit mycket som har hänt sen sist, skrev ju inte om mitt Springbreak, sen massa drama i skolan och jag är i mitten av det, så det tar all min ork, kommer stressa ihjäl pga det, sen prom tankar, försöka hitta klänning boka tid för att fixa naglar hår etc, matcha med dejten, pengar till biljetterna, skola, track efter skolan och så är man sjuk också, i alla fall så är det inte sharkweek för mig längre, så det gör allt bättre. Men om nu vill veta mer om något så skicka meddelande till mig eller prata med mig när jag kommer hem så berättar jag allt. 
Nu är jag i alla fall i Chicago och jg älskar det här, bättre än NYC tycker jag, känns som det pr mer personligt här och mycket renare trotts att det är en storstad, sen att det ligger mitt vid lake Michigan gör ju inte saken sämre!Chicago style pizza 

Kentucky

Taggar: USA, resor;

Happy birthday to me!

Så idag var det dags för mig att bli gammal, 18år på jorden och jag tror fortfarande att jag är femton och tror fortfarande att det är 2009. Men i alla fall har fått massa fina meddelande och just nu sitter jag på en thailunch i Indiana imorgon blir det Kentucky ocj på söndag Tennessee. Ikväll ska vi ha födelsedags middag med Bia som bor i Indiana som jag mötte i California och som också var i Hawaii. Så det kommer bli en riktigt bra födelsedag!!
Vaknade av att Gloria hade satt upp den här i mitt rum och Lilly hade satt upp den här i trappen.
Och igår fick jag en tårta som Gloria hade bakat