Visum

Äntligen så har min visumansökan kommit så imorgon blir det att fylla i ungefär 44 sidor för att sedan kunna boka tid på ambassaden för att få mitt visum. Yey så taggad nu börjar det närma sig! :D
Taggar: USA, förberedelser, utbytesstudent;

Svenska traditioner

Ja då var man hemma efter en mysig helg ute på ingarö där jag firade midsommar. Midsommar känns som en typisk svensk tradition, sol, härligt sällskap, regn, kransar, dans runt midsommarstång, plocka smultron och allt vad man nu kan tänka sig att göra. Det jag tänkte på är vad Amerikaner tycker om denna tradition, de måste ju tycka att vi är helt bäng i huvudet när man berättar om det. "Yää it´s a swedish tradition, we dance like little frogs around a giant penis". (Jag hoppas att ni läser med värsta svenska brytningen).
 
Jag hade i alla fall en jättetrevlig midsommar, god mat, mys med famijen, regn (SÅKLART). Men det är skönt att det är över för att det betyder att det är några dar närmare tills jag far iväg!
 
 
 
 
   
Taggar: USA, förberedelser, tankar, utbytesstudent;

Allt är klart! Förhoppningsvis....

Idag har varit en sån dag när jag har gjort massa tråkiga ärenden. Har tagit tre vaccinationer, varit hos tandläkaren och hos napprapaten. Ja, jag vet att man inte ska ta mer en ett vaccin inom typ tre veckor, men har tidsbrist så har man. Dock så har jag väldigt ont i armen just nu, kan knappt lyfta den. Det är sånt man får ta när man är badass. Men det är i alla fall skönt att ha allt sånt klart till USA nu. Vi skickade in alla kompliteringar idag, vaccinationer, betyg får ettan och sånt, så förhoppningsvis så är allt klart nu. 
 
Jag hoppas verkligen att det är klart nu, det har varit så himla mycket papper att fylla i, vaccinationer, undersökning hos doktorn, you name it. När jag bestämmde mig för att söka till det här, så tänkte jag att det är väl bara att skicka in några papper sen är det klart för att åka. Men icke sa Nicke, blir trött när jag bara tänker på det. Det är inte bara jobbigt och stressigt att hinna med allt, det kostar även pengar, (no shit!!) vet inte hur många tusenlappar vi har lagt ner på vaccinationer och allt annat som måste skickas in...
Taggar: USA, förberedelser, utbytesstudent;