God jul, gott nytt år, och allt annat

Så det var ett tag sen jag bloggade och jag har en liten förklaring, det var inte bara att jag inte orkat göra det. Ni ska få höra hela historien. Förra lördagen började det bli varmare och det regnade, natten till söndagen så frös det igen, vilket ledde till att det var ett två cm tjockt lager med is runt allt. Det blev för tungt för alla träd så de bröts av och fälldes över bilar, hus och elledningar vilket orsakade strömavbrott. 
Så lagom till jul så var vi utan el. Första natten sov vi i huset, hade dubbla lager av kläder och 6 täcken, hade till och med sockor på händerna! Vi kunde inte stanna där, det var ca 5 grader, så vi åkte till Dave's (min värdmammas pojkvän) föräldrar som hade el och allt. Så vi firade jul där den 24 för mina systrar skulle va hos pappan 25, på kvällen kom Dave's systers familj som också var utan elektricitet. Vi skulle egentligen komma över till dem på middag men den lilla naturkatastrofen gjorde att vi fick ändra planerna. Fyra dagar var vi utan el, och vi hade tur. Jenni fick tillbaka den idag så över en vecka var hon strömlös. 
Men jag hade en riktigt bra jul i alla fall och kommer minnas den länge, annorlunda kan man ju säga... Paket från föräldrarna

Jenni och jag åkte target och satte oss på Starbucks bara för att använda wifi. Dagens ungdomar.....
Vårat Barbie träd


Cinderella direkt importerad från Cali
Samma med sleeping beauty's shoe, två av klapparna jag gav
Två små svenska ord från min adventkalender som mamma och pappa skickade till mig för ett tag sen <3

Fick denna av mormor och morfar som de skickade med i paket på bilden högre upp. 
skrev en liten text på baksidan och stoppade ner den med resten av the ornaments. Så nästa jul när de klär granen så kommer de hitta mitt lilla meddelande om min första jul i USA. 
 

Kommentera inlägget här :