God jul, gott nytt år, och allt annat

Så det var ett tag sen jag bloggade och jag har en liten förklaring, det var inte bara att jag inte orkat göra det. Ni ska få höra hela historien. Förra lördagen började det bli varmare och det regnade, natten till söndagen så frös det igen, vilket ledde till att det var ett två cm tjockt lager med is runt allt. Det blev för tungt för alla träd så de bröts av och fälldes över bilar, hus och elledningar vilket orsakade strömavbrott. 
Så lagom till jul så var vi utan el. Första natten sov vi i huset, hade dubbla lager av kläder och 6 täcken, hade till och med sockor på händerna! Vi kunde inte stanna där, det var ca 5 grader, så vi åkte till Dave's (min värdmammas pojkvän) föräldrar som hade el och allt. Så vi firade jul där den 24 för mina systrar skulle va hos pappan 25, på kvällen kom Dave's systers familj som också var utan elektricitet. Vi skulle egentligen komma över till dem på middag men den lilla naturkatastrofen gjorde att vi fick ändra planerna. Fyra dagar var vi utan el, och vi hade tur. Jenni fick tillbaka den idag så över en vecka var hon strömlös. 
Men jag hade en riktigt bra jul i alla fall och kommer minnas den länge, annorlunda kan man ju säga... Paket från föräldrarna

Jenni och jag åkte target och satte oss på Starbucks bara för att använda wifi. Dagens ungdomar.....
Vårat Barbie träd


Cinderella direkt importerad från Cali
Samma med sleeping beauty's shoe, två av klapparna jag gav
Två små svenska ord från min adventkalender som mamma och pappa skickade till mig för ett tag sen <3

Fick denna av mormor och morfar som de skickade med i paket på bilden högre upp. 
skrev en liten text på baksidan och stoppade ner den med resten av the ornaments. Så nästa jul när de klär granen så kommer de hitta mitt lilla meddelande om min första jul i USA. 
 

Snow day

Så idag skulle jag ha min sista skoldag innan lovet, men 6,30 kom mom in och väckte mig, trodde jag hade för sovit mig, var så trött visste inte ens var jag var. Men hon sa att skolan var inställd idag, hipp hurra sa jag ocg somnade om på direkten. Men lite synd var det, under den här veckan har vi som spirit week för homecoming fast med jultema to get ready for christmas. Efter som att jag inte var här förra veckan så visste jag inte om det men fick tillslut vet det olika teman men hade inte grejer till de andra dagarna. Men idag skulle jag göra det, skulle vara en elf with a ugly sweater. Men men fick en till dag till att bara sova det är ju alltid nice :) Fick också tid till att skypa med min vackra vän Frida <3 Kind of miss my smurf :*

California

Så nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i California med många skratt, amazing minnen och många tårar. Vi har gjort massa saker från att gå på Universal Studios där vi bland annat gjorde en studio tour, åkte coola rides och åt ett helt turkey leg. Gick runt i Hollywood, Beverly Hills och Santa Monica, got to be five again and walk around in Disneyland. Sen när vi var klara med LA så var det dags att sätta sig på bussen där en 7 timmars lång bussresa till San Francisco väntade. I början var vi alla ganska ledsna för vi visste att det bara var några få dagar kvar tills vi skulle separera och åka tillbaka igen, men tiden i SF var underbar och hela resan var så sjukt bra, kan inte ens beskriva allt. Jag är så glad att jag har träffat alla underbara människor och är stolt över att säga att de är mina vänner. Visst jag är ledsen för att jag älskar dem så mycket och har ingen aning om när jag kan träffa dem igen, skulled vilja spendera mer tid med dem. När det var dags att åka hem så var alla så ledsna och många av oss kunde inte hålla in tårarna, det var en väldigt känslosam dag. Men vi alla har ett speciellt band som vi delar och jag vet att det bandet kommer göra att vi kommer träffas igen. Kan skriva en hel bok om allt men det räckr med att säga att jag hade den bästa veckan i mitt liv!
Taggar: USA, utbytesstudent;