From New york to Italy to China

Ja så nu är mina två hela dagar i New York City över och jag har blandade känslor om den här staden. Gårdagen spendarades runt Times square, Central Park och några andra gator där omkring. Då blev det ingen shopping. Först var det guidad tur halva dan sen hade vi fritid till kvart i sex på kvällen. Jag skulle försöka hitta ett ställe att köpa kamera men litade inte på säljaren, så vi gick typ bara runt på Manhattan som små turister. 
Idag var dagen likadan, först guidad tur för att sen fritid till att shoppa eller vad man nu ville göra. Det började med att vi gick vilse men efter att ha frågat några människor så hittade vi till slut rätt. Så idag blev det i alla fall lite shopping i Soho. Annat vi har sett idag är Brooklyn, Frihetsgudinnan, Little Italy och China Town.
Jag gillar NYC men det är absolut inte en stad som jag skulle vilja bo. Staden är full med avgaser, det är många områden som är väldigt fula och det är ganska skräpigt överallt. Men det har varit kul att ha sett "the big apple", och jag har fått en väldigt positiv uppfattning om Amerikaner, de är goa och glada små människor. 
 
Imorgon 4:45 är det samling i lobbyn och sedan 7:45 lämnar jag New York City bakom mig och beger mig mot mitt nya hem i East Lansing, Michigan. Så nu ska jag packa ner allt och sen ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att gå upp och ge mig ut på nya äventyr. 
 
Här är några bilder från NYC, ursäkta för dålig kvalite men har bara Iphonen att ta kort med ;)
Central Park
 
Vet inte om man ser det så tydligt men allt som ni ser framför er är gravstenar uppradade på varandra i flera kilometer, det här är bara en bråkdel av hela alltet.  
 
Taggar: USA, utbytesstudent;

Soft Landing Camp- första kvällen=brandlarm

Efter många timmars väntande på flyg och många timmar sittande på flyg är jag äntligen framme i New York. Just nu sitter jag på hotellrummet, är väldigt trött klockan är i svensktid 6 på morgonen. Men det blir nog bra imorgon när allt börjar på riktigt, skulle nog helst vilja åka direkt till värdfamiljen. Fast så klart så ska det bli så kul att få se New York och hela alltet.
 
Direkt när vi kom till hotellet så var det några Amerikaner som bjöd oss på pizza, så vi har redan fått ett Amerikanskt välkommnande. Men det var inte det enda som hände utan för ett tag sen så gick brandlarmet över hela hotellet och brandbil med ett dussin brandmän mötte oss i lobbyn. Som tur var så var det bara falskt alarm så nu ska jag försöka lugna ner mig och få några timmars sömn. Imorgon 07,45 går bussen in till New York City. 
 
Godnatt
Taggar: USA, utbytesstudent;

På flyget

Så nu är jag på första flyget, nu börjar resan :D