Bilden?

I mitt förra inlägg laddade jag upp en bild, tro det eller ej men den bilden är lite speciell och är något som får mig att tänka på USA när jag ser den.
 
Efter att jag fick mitt samtal att jag hade fått min placering så ville jag fira det på något sätt. Mamma och jag åkte och handlade all Amerikansk mat vi kunde hitta. Sen hade vi Tapas fast med små Amerikanska rätter istället. Bilden är en del av vad vi åt, ja Americanska pannkakor. Det var en riktigt lyckad kväll och den fick mig att längta ännu mer tills det är dags att lämna Sverige.
Taggar: USA, tankar, utbytesstudent;

Hej bloggvärlden!

 
 
 
Hejsan Johanna Gunilla Palmgren är mitt namn jag har nydligen fyllt 17 år. Den här bloggen kommer för det mesta handla om mitt utbytesstudent år i USA, jag har skapat bloggen för att min familj och mina vänner ska veta vad jag sysslar med när jag väl befinner mig i Amerika. Men självklart får vem som helst följa min blogg. 
Just nu kommer det inte bli så mycket uppdateranden eftersom att jag fortfarande befinner mig hemma i Sverige. Jag vet inte heller om det kommer vara så kul att förla min blogg nu innan jag har åkt, men jag vill skriva lite förberedelser dels för att det kan vara andra som är lite sugna på att åka och vill få mer information om alla förberedelser. Det är ju liksom inte bara att sätta sig på ett plan och hoppas på att allt kommer lösa sig. 
Men den största anledningen är för att jag vill skriva ner mina tankar så att jag kommer ihåg dem. 
 
Ja, det känns ju lite konstigt att imprincip sitta och skriva till sig själv men det är trevligt det också!
 
Jag har skrivit det i min beskrivning också men jag skriver det här också. Under mitt utbytesstudentsår kommer jag bo i East Lansing som ligger i Michigan. Det är en håla med drygt 40 000 invånare. Michigans universitet ligger nära där jag ska bo, så det kommer vara mycket studenter och om jag har tur så får jag känna på lite av hur student livet är också ;). Det är ungefär det jag vet just nu, jag tänkte göra ett inlägg sen om min värdfamilj.
 
Då var första inlägget avklarat.
 
xoxo Johanna girl
 
 
Taggar: USA, utbytesstudent;