Seniors last day

So idag var det the seniors sista dag i skolan, känns ju sisådär. Är hur glad som helst för dem men kommer vara så tomt för de flesta av mina vänner är seniors och det kommer vara så tomt utan dem. Den andra anledningen är att det slog mig att jag knappt har några dagar kvar!! Om exakt tre veckor är jag hemma igen, och om 18 lämnar jag Michigan! 
Det är helt sjukt hur fort tiden går, känns inte alls som att 10 månader har passerat. Har hört det från så många andra "veteran utbytisar" att i slutet vill man bara pausa tiden för att det går så fort, för fort! För bars några veckor sen önskade jag att det var över och att jag kunde åka hem i det ögonblicket, å nu står jag här med 18 kvar och önskar att det inte ska ta slut!! 
Några av mina seniors <3 

När jag kom hem så var jag ganska nere så skulle bara vara hemma, men Isaiah texted me and said surprise Leah is picking you up, we're going to the movies. Tre minuter senare så hör jag nån tuta och det var Leah, så det blev ingen hemma kväll för mig. Vi skulle se X-men men den var slutsåld vid 7 visningen så vi köpte till 9,15 istället men vi hade över 2 timmar med dötid. Så vi åkte iväg till Starbucks, körde runt i ett neighborhood ingen av oss hade sett förut, stannade vid ett hus som hade jättegullig tomt. 
Sen så körde jag runt, var så kul att äntligen köra bil igen, var ju ett tag sen sist. 
Sen åkte vi tillbaka till bion, stod i kö i 30minuter innan vi kunde gå in i bion. Man har ju inte numrerad sittning här så det är först till kvarn, så om man vill ha bra platser så får man stå i kö. Men tror att det bara är kö när det är premiär dagen som det var igår. 
Så vi hade en riktigt bra dag, fick inget kort av oss alla, för när jag försökte ta en groupie de andra tittade bort så det blev en selfie istället, å Isaiah ville inte vara med på bild. 
Luke Leah and I
Fierce, å alla är med på ett litet hörn, Because she's Asian


Kommentera inlägget här :