12 Mars 2014

Början av den här veckan har varit så skön, har varit plus grader kunde till och med gå i bara jeans and a shirt, så jag började tänka att äntligen är det dags för våren att komma... Ack så wrong jag hade, blev väckt vid 6 av H-mom som sa att skolan är inställd, yeey snowday!! Tittade ut och allt var covered av inches of snow, det är väldigt vackert men det är Mars och jag är trött på snön!!! Sen gick jag tillbaka... jag somnade om menar jag! Okej det är lite pinsamt men jag börjar glömma bort hur man säger saker på svenska, funderade jättelänge igår på hur man säger "I'm going back to sleep" på svenska... Vaknade runt elva gick ner, åt gick upp och la mig igen, såg på en film, snapchattade och nu sitter jag här, busy day med andra ord.
 
Den här veckan har vi teachers' conference, vilket är två dagar när föräldrarna kan komma till skolan träffa lärarna för att se hur deras barn presterar i skolan. Det som är bra med det är att vi har två halvdagar, igår och imorgon och på fredag är vi lediga! och idag också, så det är en riktigt skön vecka. Tänkte skriva en kort summering av veckan och vad jag ska göra resten av veckan. Så i måndags så började spring sporterna, och jag bestämde mig för att testa track, det är 17 events i det så det lär finnas något som passar mig, tror att det kommer bli jättekul har redan börjat prata med några. Igår var det skola halfday som jag sa förut, stannade dock kvar i skolan i nästan två timmar för att jag behövde göra klart mitt första project och jobbade lite på mitt nya project, nu gör vi ringar :D Sen gick vi ut för att äta lunch, Moe's det är ett Mexikanskt ställe. Vi var tillbaka vid skolan vid två för att hjälpa Leah*s kompis som är ordförande för Culture Club att sälja bilketer till en international dinner som är på lördag. Hon trodde att conference grejen började vid 2. Vi satt där och väntade, inga föräldrar showed up, efter 20 minuter så gick en lärare förbi och sa att vi har en lång väntan för att det börjar inte förrän klockan 6. Så Leah å jag åkte hem till henne såg på en film, hämtade up hennes mamma från jobbet och deras utbytesstudent från hennes skolan, hon är också från Sverige. När vi väntade på hennes mamma så gjorde vi massa vines, så ni som har vine borde följa mig där, tror att det är Johannapalmgren. När jag kom hem så lagade jag och Iris mat, från den här veckan har vi typ som Linas matkasse tre dagar i veckan så jag får äntligen god vällagad mat!!! inte massa halffabrikat som vi normalt äter, Iris gillar inte att laga mat för hon vill att det ska gå fort. Men nu har vi en blandning av fastfood, Wendy's i måndags, och väl lagad organic food. Sen var det dags för Glee, avsnittet var ganska sorgligt var nära att börja gråta vid några tillfällen, det var flashbacks av Finn och hur mycket han betydde för New Direction.
 
Leah och jag i bilen i väntan på att hennes mamma skulle komma ut från jobbet. Imogon efter skolan ska jag vara med Zainab min andra bästavän här, ska bli super kul för vi har inte träffas på jättelänge och jag ser henne inte ofta för vi har inga klasser tillsammans eller sporter. Men imorgon kan vi äntligen hang out igen!!! :D
 
vacker Bild på mig och Zainab från förra veckan när vi hade lunch/pluggtid tillsammans. Fredag har jag inte riktigt några planer, sova, ta hand om lite saker här hemma, kanske blogga igen haha. Lördag ska jag försöka gå till the international dinner med Leah och sen på Söndag så har EF något event som jag ska på. Nu tänker ni, vänta är inte din organisation Explorius?! Och det har ni rätt i, men Melinda, Leah's utbytis är med EF så jag ska följa med dem på det så det ska bli kul! Så ser min vecka ut, hoppas att ni blir glada med ett lite längre och mer informativt inlägg.

Kommentera inlägget här :