Snowday

Idag skulle jag egentligen ha min första dag efter lovet, men på grund av vädret så fick vi en till snowday och vi kommer ha en till imorgon. Det är ganska så mycket snö och är mellan -14 till -22 grader Celcius så kallt med andra ord. Min värdmamma vägrar att lämna huset för att hon tycker att det är en fara med snön. intressant hur olika vi tänker men ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om hur farligt det är med att köra bil när det år snö ute. Men antar att det är ganska allvarligt för det är ingen skola i flera stater, flera job är avstängda idag till och med Michigan state University. 

Annars då, i går hände inte så mycket gjorde läxor, systrarna kom tillbaka, vi spelade just dance, vi har satt upp pingisbordet så vi spelade pingpong, sen kollade vi på film, Jenni came over trots snöstormen, vi spelade mer pingpong och sen såg vi på en till film. 
I lördags åkte vi till the movies, jag jenni en tjej från the gymnasticteam som också har en utbytis som råkar vara från Sverige. Så vi var fyra utbytisar och en american, vi såg på anchorman 2. Vet inte vad jag ska säga om den, rolig men ja rolig lite överdriven men kan ändå rekommendera den punkt. Hej då


Kommentera inlägget här :