Gott Nytt ÅrHoppas alla hade en trevligt/ kul/härligt/galet/mysigt nyårsafton. Min började med att bara hänga med systrarna innan de åkte till deras pappa. Sen var det dags för årets sista dusch och efter det skypade jag med mina pinglor i Sverige, vi hade middag via Skype och sen en nyårskål, de med champagne och jag med diet pepsi som en riktig amerikan. 
Sen kollade vi på hockey, spelade något brädspel och såg på filmen "we are the Millers" om ni inte har sett den så borde ni se den väldigt rolig. Sen gick de gamla och la sig så var det bara jag kvar. Skulle se på New York saken när de räknar ner till the ball drops men det var inte så intressant så jag kollade på en annan film with me myself and I, chattade även med lite människor så var ju inte helt ensam, så bra med cyber världen. Så ja var väll inte den intressantaste nyåret jag varit med om, men det var mysigt. En liten intressant fakta och något som kan ses  jätte konstigt för oss svenskar är att det är olaglig att skjuta fyrverkerier här i Michigan, när jag hörde det första gången så blev jag helt chockad eftersom att det är en sån stor grej i Sverige, det är halvgrejen med nyår för oss. Så utan raketer så kändes det inte riktigt som nyårsafton, utan bara som en vanlig ledig kväll så det gjorde inte så mycket att jag var själv. 
Så en kort summering av 2013: hittills har det varit det bästa året, klarade första året av gymnasiet där jag fick fantastiska vänner, hade en underbar sommar, veckan på Ingarö med min fin fina vän Johanna aka Moff, hejdå festen innan jag begav mig av på egna äventyr i the US, NYC där jag träffade en av mina bättre vänner Ingrid, fick äntligen träffa min värdfamilj, allt som har hänt här i Michigan där jag både ar träffat botten och toppen vilket har gjort mig till en starkare person och jag har växt så mycket som person under de senaste 4 månaderna det är helt sjukt. Och som körsbäret un top of the milkshake, resan till California med alla underbara människor som jag träffade där som betyder allt för mig, kunde inte fått ett bättre slut på ett sådant bra år. 

Men inget skulle vara möjligt utan mina föräldrar och mormor och morfar så ett stort tack till er och massa pussar och kramar, jag uppskattar verkligen allt ni gjort för mig!! 

Men nu är det i alla fall nytt år och dags att ta nya tag och göra 2014 till det bästa året, det är redan saker som jag längtar efter så som Hawaii i februari, fyller 18år, Springbreak, Prom, Washington DC innan jag åker hem igen, sen allt som väntar hemma i Sverige. Så jag är mer än redo för 2014, bring it on!

Kommentera inlägget här :