Snowday åå sjuk

Just nu är det minus 18 Celcius och med vindarna så är det mer än negativa 20 i Fahrenheit med andra ord så år det ingen skola. Vilket är bra för jag känner mig sjuk, stuffy nose och världens huvudvärk så nu får jag en dag att bara vila så att jag känner mig bättre snart. Åker ju till Hawaii om mindre än två veckor å då kan jag inte vara sjuk!!! 

Ska snart gå upp, göra lite läxor å sen vila lite till antagligen. 

Juste idag för 5 månader sen så lämnade jag Sverige!! Det är sjukt hur fort tiden går men på samma gång så känns det som att tiden står still och att jag aldrig kommer komma hem igen. Det är så svårt att beskriva allt som händer här och alla tankar och funderingar jag har. Jag tror inte att många kan leva in sig i den här situationen, man måste nästan ha gjort samma sak för att förstå det. Det är så mycket som jag inte kan förklara, som jag sa förut allt är som en berg-och-dalbana. Ena stunden är man på väg ner mot botten för att sedan åka upp mot toppen igen. Jag är så glad att jag är här allt som jag har fått uppleva och de vännerna jag fått, och den familj jag har fått här. Men på samma gång så saknar jag min "biologiska" familj och mina svenska vänner. Innan jag åkte hit så tänkte jag, det här kommer vara så enkelt, det är bara ett år, jag kommer inte sakna någon jag kommer säkert aldrig vilja åka hem igen. Vad jag sa har jag både rätt och fel i. Det är bara ett år tiden går snabbt, vilket är sant! Det har redan gått 5 månader fast än att det känns som att jag precis var i New York City. Men att vara utan familjen och de svenska vännerna är svårare än vad jag någonsin trodde. Men samtidigt så vet jag att det kommer vara samma sak när jag är hemma igen, bara att det kommer vara min amerikanska familj och vänner jag kommer sakna. Så med det sagt så tänkte jag bara säga att jag njuter av allting här, och jag vet att när det känns jobbigt som att jag har träffat botten och att det som väntar är bara en lång uppförsbacke så kommer jag snart vara uppe på toppen igen.
Halvtid

Nu har jag varit här i Michigan för hälften av tiden, så med andra ord så började  nya semestern idag. Har ett helt nytt schema, 1st hour Spanish, 2dn us history 3rd jewelry 4th drawing 5th yoga 6th English. Så ja man kan ju säga att jag har en oerhört jobbig semester framöver kommer antagligen plugga 24/7. Men jag kommer kanske byta så att jag har english 5th hour å theater 6th hour som förra semestern, för jag saknar redan den timmen och det har bara gått en dag. 
Men älskar mina nya klasser, har kompisar i nästan varje klass och det är roliga klasser dessutom.. 
Idag började en tjej från south Korea, hon flyttade hit förra veckan och är så gullig, hon kan inte mycket engelska så jag fick visa henne runt lite idag, vi har två klasser tillsammans. Så vi hade lunch tillsammans och det var lite problem för att hon har inget student ID, men så snäll som jag är så köpte jag lunch åt henne. 

Jag ska försöka bli bättre med bloggandet, men jag undrar om någon har någon idé/önskemål vad jag ska skriva om?
Som vanligt så följer jag inte strömmarna 

Första semestern avklarad

Nu är halva året avklarat och jag har blandade känslor just nu, har kommit in i allt och börjar gilla allt mer och mer men om 5 månader så är resan över! Den senaste veckan har varit så stressig, har haft gymnastics meets, då är man hemma runt nio sen är det dags att plugga för finals, de tre senaste dagarna har jag haft finals, det som är bra med finals är att man har halfdays. Fick också tävla i mitt första gymnastics meet, det gick ganska bra, tävlade bara i vaulting men hoppas på att jag kan tävla i fler event snart! Träningen igår var intressant, tränade barr för att fåtiill en rutin så att jag kan börja tävla i det. Har inga grips just nu och var på barrs i över en timme och bara tränade utan paus vilket mina händer inte gillade, slutade så här.


Nästan allt skin slets av, riktigt mysigt.

Min leotard
Vi var ute och åt för att fira min yngsta vsyster som fyller år snart.
Min coordinator överraskade mig the other dig med att åka till hennes kompis som har hundvalpar.
Så sööt
Vi skulle ta en selfie, slutade med att Zainab var två meter ifrån att köra in i en bil. Captured hennes blick ganska bra, de vi kan konstatera är don't take selfies  while you're driving.