Bilder från veckan (tror jag)

Hej här kommer lite bilder, antagligen mest på mat haha. Men då får ni veta lite av vad jag äter i alla fall ;)
Swedish meatballs at IKEA
Huvudentren 
skollunch, mums host*
sjukt gott yummy in my tummy
gött gött
De ökända Twinkies
chicken nuggets, tader tots och bröd... -.- hittade lite selleri, apelsinklyffor och broccoli i alla fall
 
Man kan  välja mellan denna mjölk "white milk" eller chokladmjölk
donuten från spanskan i fredags
lunchen i fredags var defenetivt den bästa för den här veckan
The football players
Panda Express, gott med ordentligt med grönsaker :)
I wonder what the surprise can be!
Hittade en skandinavisk hylla på Meijers :D #Lycka 
 
 
Lingonsylt, knäckebröd, pepparkakor, kanelbullar, lakris och mina favoritkakor, havreflarnkakor med choklad emellan, tror jag tog en trip till himmlen för en stund där. 
Det här var det ja köpte i mallen igår med Jenni
Bland annat dessa goingar, om man kan vara kär i ett objekt så är jag det just nu <3
 
 
 
Taggar: USA, utbytesstudent;

1 månad

Vid den här tiden för en månad sen satte jag min första fot i New York City, och vandrade runt bland gatorna på Manhattan, och fick se central park med egna ögon. Första gången jag var i Amerika.

Nu har jag varit här i en månad och saker blir enklare och känns bättre för varje dag, jag gillar min nya livsstil mer och mer. Nu börjar jag lära känna lite fler människor, så nu känns det inte lika ensamt. Jag har nästan alltid någon att prata med när jag går från de olika classerna, och såklart så finns det mer att hitta på på helgerna, fler människor som kan visa vad det gör här i East Lansing på sin fritid.

Med andra ord så tror jag att det här året kommer bli ett bra år.

En natt på hotell och sen vidare på nya äventyr

Så jag åkte i en timma igår för att sova en natt på hotell och sen åka tillbaka till Lansing och vidare åt andra hållet till ett ställe som heter Uncle John`s cider mill. Iris hade någon lunch grej där med sitt jobb, så vi åt där, hotdog och hamburgare såklart. Sen var det massa saker man kunde göra där, som att åka monstertruck, slå så hårt man kan med slägga, och sen gör de cider där, vilket är typ som äppeljucie fast det smakar typ som att äta ett äpple. Okej jag vet att jag är jättebra på att beskriva saker.... Så ni får lite bilder istället.
Det är ett stort majsfällt där de hade gjort en labyrint i. Kan säga att jag, Gloria och Lilly gick vilse, vi hittade aldrig utgången, men vi hade majskrig istället haha.
Skjuta äpplen på skyltar, ja vi var på ett annat redneck ställe.
Det här var det jag försökte förklara, vann faktiskt, för jag är så stark. Fast inte på den här, men jag kom nästan upp till 8000.
Mitt vackra pris
Jag sitter i mitten, sen började åkturen--->
Har ingen aning om vad det här är....
Inne i det vita huset är ciderfabriken, och en shop däe man kan köpa munkar, cider och karameliserade äpplen. Det var även något countryband som spelade så det var riktigt mysigt och bra stämning. 
Fick ett caramel apple, gott men alldeless för sött för att kunna äta hela, typ ett 1cm tjockt lager med kola runt äpplet.
 
Nu ska jag i alla fall göra mig iordning sen ska jag till mallen med Jenni, vi ska shoppa för nästa vecka. Som sagt det är Homecoming nästa vecka, då är det även "spiritweek". Varje dag är det ett tema, så klär man ut sig efter temat. På måndag är det Twin-day, så man ska helt enkelt hitta en person och sen har man likadana kläder så att det ser ut som att man är tvillingar. Så jag kan säga att denna vecka kommer nog vara ganska kul att läsa bloggen, det vill säga om jag har tid att blogga. Sen slutar veckan med "The Homecoming Game", vilket är typ den största Football Gamet of the season, och på lördagen är det "The homecoming dance", så jag är excited.
Taggar: USA, utbytesstudent;