Ris och ros

Idag under second hour så knackade det på dörren till mitt klassrum, och in kom två killar. De kom fram till mig och gav mig en ros och en cd. Ja, wow det låter så romantiskt och speciellt, men få inga förhoppningar nu att det är något som händer mellan mig och nån kille i denna skola. Cross country killarna har en tradition att ge alla tjejer en ros och en cd, och tjejerna ger kakor till killarna. Men det är väldigt gulligt tycker jag och jag blev glad över min ros som just nu är i en vas i matrummet.

Annars då? Jo hade prov i film as History som jag tror att jag klarade ganska bra :) Sen skulle jag egentligen iväg på cross country meet, men jag har gjort illa min fot så kan inte springa just nu och sen ville jag inte göra testet på excel och så hade jag en sak att göra i teatern också. Plus att vädret var väldigt dåligt och hade inte lust att vara ute i 4 timmar och frysa rumpan av mig.
På teatern så gör vi dialoger. Jag och min partner hade svårt att bestämma vad vi skulle ta för någon. Tillslut bestämde vi oss för att vi skulle göra mer en rolig scen för båda våra monologer var ganska seriösa. Vi kom fram till att göra en scen från Step Brother. Jag fick mitt script igår så vi började öva då, egentligen så skulle vi ha det i fredags men men. Så när vi övade så stod våran lärare och iakttog oss, han tyckte det var jättebra och ville att vi skulle göra den idag. Vi hade inte testat utan script, så vi sa att vi inte riktigt kunde allt än. Han blev besviken, så vi testade utan, och allt satt, och det var så bra. Vi gick och sa att vi kunde göra det, han blev jätteglad sen sa han till mig att jag har visat stort engagemang, när jag är här istället för att vara med mitt team. Det visar att jag är seriös. Man blir ju alltid glad när en lärare ger en positiva kommentarer :)

Det har varit en riktigt bra skoldag. Men hade jättemycket läxor, har pluggar i i över 4 timmar. Just nu pluggar jag extra mycket i U.S History för jag pratade med min lärare om jag vill läsa Government för att jag tror att jag kommer ha mer användning för det. Men han tror att det kanske kommer vara för svårt. Han ser inte att jag gör några framsteg i History. Anledningen till att jag gör dåligt är för att jag inte pluggar jättemycket och inte alltid gör mitt bästa, för jag behöver bara ett C i betyg. Men nu gör jag allt 100% och det krävs mycket tid, but I'm going to prove him wrong!

Kommentarer :

#1: Jan-Eric Sundin

Snygg gest av er.
Ha en bra helg
Zudden

skriven

Kommentera inlägget här :