Homecoming week

Ja så nu var hela homecomingen över, med spiritweek, class cup, singing bee, football gamet och dansen, kan göra en kort sammanfattning---> amerikanskt. Det har i alla fall varit en riktigt kul upplevelse med att få klä ut sig varje dag, gå på skolans största football game och så klart att få uppleva sin första amerikanska dans. Homecoming dance är olika från skola till skola, vissa klär man upp sig fint och på andra är det bara att ha något finare än vad man normalt sätt har i skolan, så är det i mitt high school. så vissa som jämnt går i mjukisar hade jeans och någon finare tröja, andra har kläning/ skjorta, slips, jeans eller kavajbyxor, sen de som var i homecoming court hade lite finare kläder än vad resterande hade. Här i mi skola har de inte homecoming queen and king, de har homecoming court, vilket är ca 6 killar respektive tjejer som lärare och elever har valt ut för att de tycker att de har gjort något bra för skolan. 
Om det är något jag var besviken på så var det att det inte var jättemånga som klädde ut sig under spirit week, många tycker att de är för coola för det har jag hört... 
Här kommer lite bilder i alla fall.
 
först var det twinday.
 
andra dan var international day och hag har ju redan berättat om min tolkning, sjukt full bild men här är vi i alla fall. Mne min konken i hörnet är ju internationell i alla fall haha ;)
 
tredje dagen var det senior citizents
grandma and grandpa, obs mina hängpattar och puckelrygg, lol fick några personer att skratta :P
 
fjärde dagen var skulle man klä sig i sitt grades färg, jag är ju sophmore här, men teknisktsätt är jag senior och hemma skulle jag ju vara 11th grade aka junior, så jag ser mig själv som allt, utom freshmen, sorry freshmens <3 I alla fall så jag hade alla alla tre färgena, black-> senior, red-> junior and green-> sophmore. tyvärr har jag ingen bild från den dagen.
 
I fredags var det klä sig i blått och vitt, the color of the Trojans, min skola alltså. 
Så här såg vi ut, sen är kepsen min men alla snodde den, kan förstå det vem vill inte ha en glittrig blåkeps från Victoria´s secret. ;)
 
Sen på kvällen var det paraden, vi skulle åkt på en firetruck med cross countryn, men vi hade ingen som kunde köra för att de behövde ta hand om någon som svimmade, så vi fick gå istället. Direkt efter var det footballs matchen. 
paraden med bandet i täten, förstår inte hur de klarade av att gå med uniformen för det var så sjukt varmt, jag lökade sönder och jag hade shorts och linne.
sen var det dags för matchen, ja vi var excited
Ja skulle gå och köpa vatten att dricka, när jag gick på läktaren så tittade jag runt lite och såg en gubbe med en Sverigetröja, så jag rusade ner dit där han stod, sa att jag var svensk och att jag blev lyrisk när jag såg hans tröja, vi pratade en stund sen sa jag att jag måste ta ett kort med honom haha, japp sån är jag. Dock är bilden jätteful och jag ser skabbig och fet, ja jag börjar väll bli en riktig amerikan nu lol jag är så elak.
På lördags förmiddagen var jag och Jenni på Target, de har en Starbucks inne i butiken, kan det bli bättre än att vandra runt i en butik som har typ allt, ja när man har en frappe att också. 
Sen var det dags för homecoming dance
Vi var ganska trötta när vi kom hem och speedade
 
 
Taggar: USA, utbytesstudent;

Kommentera inlägget här :