Fråga

Hej! I din bio har du skrivit att du tränar gymnastik. Håller du på med det i USA också? Jag är också gymnast och funderar på att åka till USA som utbytesstudent nästa höst men undrar hur det blir med gymnastiken då. Kan man träna gymnastik i USA eller är cherleeding det närmaste men kommer? :)
 

Tjolahopp! Jajamän det stämmer. Hemma i Sverige tränar jag gymnastik, och jag kommer även göra det här i USA när säsongen börjar. Det är lite annorlunda med sporter här. Året är indelat i säsonger och då finns det bara vissa sporter man kan välja mellan. Just nu för tjejer är det simmning, vollyboll, golf och cross country, och som jag är just nu i cross country teamet. Men om ungefär en månad är säsongen slut och då finns det möjlighet till att träna gymnastik, vilket jag kommer göra. Jag vet inte vilken typ av gymnastik du tränar, AG, trupp eller rytmisk. Jag tränar trupp och det gör de inte här i Amerika, de vet inte ens vad det är, här är det artistisk som gäller. 
Jag tror att det är ganska olika från olika skolor men gymnastic är en ganska stor sport i USA så antagligen kommer du kunna göra det om du bestämmer dig för att åka, vilket jag tycker du ska göra om du har möjlighet till det. Cheerleading här är olika från skola till skola, i mitt high school så är det typ ingen gymnastik överhuvudtaget , därför valde jag att inte göra det. To be honest så är inte cheerleading en stor grej här, jag hade sett fram emot det, tänkte till och med gå med i laget, men cheerleaders are not that popular as you think, and what they do is not fun. Okej jag vet inte varför jag skrev det i engelska, antar att engelskan kommer mer och mer naturligt. 
Hoppas jag svarade på din fråga på något sätt och att det inte var alldelless för flummigt haha ;)
 
Taggar: USA, utbytesstudent;

Kommentera inlägget här :