Denna dag

Så ja, den hör dagen har varit jobbig. Hela det här highschool grejen är inte alls som jag trodde att det skulle vara och idag slog det mig och vattnet rann bara över. Det som jag kommer skriva om nu gäller inte alla, det beror på var man hamnar, det här är mina reflektioner från stället jag är på. Jag vet jättemånga andra som har det hur bra som helst.
Men i alla fall. Det har gått ca en och en halv månad och jag har fortfarande inte riktigt några "riktiga" vänner bortsätt från Jenni och det har känts ganska jobbigt att det inte är någon som vill lära känna mig. Här håller sig det flesta till sina grupper som de har känt sen födseln i princip, vill inte vara med några andra. Klart att jag pratar med andra, och många är trevliga men det är inte någon riktig vänskap. Det kändes väldigt jobbigt och funderade på om jag skulle skriva till min kontaktperson från Explorius om råd och tips, till och med höra om det finns möjlighet att byta skola/ stat, men då skulle jag ju behöva lämna min familj.
Men som ett under under lunchen så vändes allt och det började kännas bättre, och den riktiga vändningen var under teatern, allt där inne gör mig bara så glad och personerna, även att jag knappt känner hälften av dem, är hur sköna som helst.
När jag kom hem så tog jag en snabb dusch sen skulle jag i väg och kolla på soccer. När jag skulle stänga av duschen så gick det inte. Den var sönder! Antagligen är spöket Will tillbaka. Sprang ner till Lilly, nej inte naken jag hade en handduk runt mig. Vi behövde stänga av hela vattensystemet och just nu har vi bara en dusch tills nästa måndag.
Soccermatchen var ganska tråkig, de ska tydligen vara väldigt duktiga vårat High school lag, men både jag och Jenni tyckte spelet var ganska dåligt. Båda påpekade att det spelade som tjejer, don't get me wrong girls, men vi vet att killars spel oftast brukar vara lite mer utspritt och inte så grötigt, med fina långa passningar och hålla igång spelet, vilket tjejer också har men det brukar vara bättre hos killar. Men det här var nog en av det sämsta matcher jag sett, väldigt många tjej kan spela bättre. Det var aldrig någon kontroll på bollen och det var så grötigt och aldrig något riktig spel, det var mer den som hann först till bollen tog den och sparka vidare den. Men jag fick träffa en annan utbytesstudent från Tyskland, en rolig filur. Satt mellan honom och Jenni och de snackade tyska med varandra. Älskar tyska, det låter så roligt, de pratar och jag sitter i mitten och skrattar åt dem och försöker fatta vad de pratar om. Oftast fattar jag i alla fall lite! Kanske inte bara har lärt mig engelska och mer spanska efter det här året utan kanske även lite tyska, vem vet.
Passade för övrigt på att ha kortklänning idag, för det ska antagligen bli sämre och kallare väder nu. Det har legat runt 18-28 grader just nu. Men vädret här i Michigan är jättekonstigt, man tror att set ska vara kallt för att det är 8 grader på väg till skolan, sen efter nån timme så är det plötsligt 30 grader. That's only happens in Michigan.
Men i alla fall passade jag på att vara sommrigt klädd en sista gång :)

Kommentera inlägget här :