Dagarna efter torsdag, part 2

Vid åtta tiden väcktes jag av att min v-mom ropade att frukosten var klar, åt en vanlig helg frukost a la the Zink family, bacon, eggs, cinnamon rolls, raspberries, hashbrowns. Sen var det bara att göra i ordning sig snabbt för att sedan sätta sig i bilen och bege sig på nya äventyr. Vi skulle överraska deras gamla granne som spelar rugby, tyvärr så ville inte det andra laget att hon skulle spela, de skylde på att det är en ny regel som säger att om man har graduated från ett annat collage så kan man inte spela varsity för en annan skola. Men fick i alla fall se min första rugby match vilket var riktig kul att se, gillar det mer än football. Tjejerna var så muskulösa och aggressiva, det var vid flera tillfällen som jag trodde att någon var död eller rejält skadad men sen reste de sig upp och fortsatte spela, det var AWESOME!!!
En timmas vilande senare var det åter igen dags att sätta sig i bilen, denna gång mot horse races. Vi satsade på hästar, Dave "the boyfriend" visade oss hur man skulle göra och satsade pengar åt oss kids (jag, Gloria, Lilly och Jenni "tysken"), jag var ganska bra på det, för att vara första gången. Med ett leende på läpparna efter en lyckad kväll och tolv dollar extra i fickan satte vi oss i bilen och rullade hem igen.
Jenni sov hos mig, vi visste inte riktigt var vi skulle sova någonstans för vi hade inte riktigt sängar så att det räckte till alla. Men jag är sådan snäll vän så jag lät henne sova på bäddsoffan och själv sov jag på golvet. Inte det skönaste jag har gjort och inte min smartast idé för hade ganska ont när jag vaknade på söndagen.
Dagen började likadant men istället för cinnamon rolls så hade vi monkeybread det heter egentligen monkeyballs men ja det låter inte så mysigt att äta aptestiklar....
De skulle fixa ganska mycket i huset och jag behövde plugga, vilket jag inte skulle kunna göra när allt är kaos. Så jag följde med hem till Jenni. Fem timmars plugg och ett samtal till käre mor och far blev gjort där. Sen var vi trötta på livet och gick till Tasty Twist och köpte glass, vilket gjorde allt bättre. Sen fick jag swedish meatballs till middag, vilket gjorde min söndag bra trotts allt plugg.

Kommentera inlägget här :