Jag lever!!!

Mycke har hänt sen i fredags och det har varit en riktigt rolig helg! Men jag har inte tid att skriva mer nu för jag måste sova, det enda negativa är att jag börjar bli sjuk, men har knarkat grönt te idag så förhoppningsvis blir det bättre!!
Sen har jag funderar på om jag verkligen ska blogga eller inte, vill inte se det som en till stressfaktor. Även att inget räknas här så går skolan före och andra grejer som händer. Vill inte känna mig tvingad att skriva utan jag vill göra det för att jag tycker det är kul. För om jag inte känner mig motiverad utan bara gör det för att pressa ut några meningar så känns det bara meningslöst. Jag vill lägga ner tid och skriva bra texter, inte bara slarvskriva något halvdant där man inte ens fattar vad jag skriver. Ja typ som det här inlägget.... Ni kan ju skriva vad ni tycker, om det i alla fall är några få människor människor som kan tänka sig att ge feedback. Här är även en bild från idag från ett ställe ca 20 minuter från East Lansing som kallas för Grand Lange (tror jag).

Kommentarer :

#1: Frida

Jag tycker att det är väldigt kewl att du bloggar litt då och då sistär becuz i miss u och det är trevligt att läsa vad du gör om dagarna litt då och då ;^) <33333333

skriven

Kommentera inlägget här :