Thanksgiving break

Nu tar jag ett efterlängtat lov tills på måndag sen är det en vecka med skola och rolig helg som slutar med något som jag ser så sjukt mycket fram emot, so excited!!! Kommer inte säga än men kommer göra något extremt kul från 8-15 december, ja ni kan ju bara gissa så får vi se om någon har rätt. Vad tror ni att jag ska göra??!
I morgon, i alla fall, åker jag till Indiana. Ska bli kul att få träffa lite andra från familjen. H-mom tycker synd om mig för att jag ska få sitta i 5 timmar i en bil med mina "crazy" h-sisters och dela hotellrum med dem. Men men det är sånt man får ta, även att det är så annorlunda. Så är jag så glad att jag är här, kom ju hit för ett utbyte och det är det verkligen.
Aka vi får se hur det blir med uppdateringen men jag ska försöka ta lite bilder som min käre mor tjatar på mig att jag måste göra. Men käre familj och vänner, nu tänkte jag säga hejdå för idag och bege mig till drömmarnas land <3

Ännu en dag i Michigan

Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort under denna vecka. Men idag så under lunchen så hade de ordnar något som kallades för social network, det var meningen att man skulle lära känna nya människor. Men min grupp var inte så intresserade av att prata så det var lite trist. Hade möte med min XC coach för att göra en utvärdering av säsongen. Sen gick jag och Caitlin till breakdancing club, skippade gymnastiken idag. Fick skjuts hem av henne sen, det var faktiskt därför jag gick till BD för jag hade ingen skjuts hem idag, you gotta do what you gotta do.
Han göra lite läxor, Iris kom hem med mat, Taco Bell. Sen åkte vi tillbaka till skolan för att se the play. Hade en diskussion om en tjej var gravid eller inte och att det inte passade att en annan hade lila hår, men praktiskt för att det är lätt att se henne på crowded places. Sen började teatern, de var jätte duktiga skådespelare men det var lite för långt, så kvart i 9 rymde vi. Vi åkte hem och kollade på Glee istället ;)
Sen packade jag, för imorrn efter skolan åker vi till Grand Rapids där jag ska träffa Ingrid och sen ska vi se Catching Fire och umgås hela helgen, so excited!! Sen har jag andra roliga nyheter men det kommer i framtiden ;)

Hade ingen bättre bild så ni får en selfie

Tornado

Just nu så är det tornado varningar här, storm, mer än ösregn, blixtar och åska. Allmänt läskigt helt enkelt. Gick ut med hunden och såg X antal fallna träd. Var på en international festival och min hmom hade svårt att hämta mig för att det var olyckor eller träd över vägarna.
Men det är lite mysigt även att jag är skräckslagen, är så rädd för blixtar och åska.
Har spenderar de senaste två timmarna med att titta på tv, läsa US History och snuggle med hunden och titta på brasan. Man får se det positiva i allt, har det ganska mysigt trots allt.