Det börjar närma sig

Jag skickade precis iväg ett mail till min värdmamma, vet inte egentligen om det är så bra att vi har kontakt med varandra. Jo det är klart att det är bra och jag skulle verkligen inte vilja bryta kontakten, men saken är den att varje gång jag läser mejl från henne så får det mej att längta så mycket till USA. Hon skriver så mycket roliga saker, saker om vad hon har för sig när mina värdsystrar är hos deras pappa, saker om mina värdsystrar, saker som hon vill att vi ska göra när jag kommer. Allt känns så underbart, men det gör mig också deppig för att jag vill inte vänta en och en halv månad. Jag vill åka nu, jag vill träffa dom på riktigt nu!
Men förhoppningsvis så kommer tiden gå fort och jag kommer ha annat som hindrar mig från att få "åklängtan". Det som är bra att jag åker sent är att jag hinner njuta av hela den svenskasommaren, och den kan faktiskt vara ganska så najs. Om jag redan hade åkt så hade jag till exempelt missat dessa söta svanar.
 
Nu de senaste dagarna har jag i alla fall gjort klart allt till visumansökan som man ska göra via Amerikanska ambassadens hemsida, och jag har även bokat tid till intervju för visum. Ahhh läskigt!!
I torsdags fyllde jag i en intervju till http://utbytesstudent.se/ för att synas lite där. Så kika in där för att få lite insperation och information om utbytesår. 
Ja det var nog allt jag hade att säga för denna gång. Den som lever får se när nästa inlägg kommer. Ha det så bra till dess. 
 
Taggar: USA, tankar, utbytesstudent;